Genom att besöka våran site, accepterar du att vi använder cookies för att ständigt kunna förbättra din webupplevelse. Klicka här för att hantera cookies.

Information

Historik

Eurostop invigdes 1992 och ingen mindre än Prins Bertil tog det första spadtaget. Eurostop Arlandastad är en av fyra Eurostop-anläggningar i Sverige. Omkretsen är cirka 978 m och det höga tornet är 46 m högt.

Fakta
Endast 5 min från Arlanda flygplats ligger Eurostop. Ankarbutiken är ICA Maxi med 35 % av marknaden i Sigtuna kommun. Andra välkända butikskedjor som lockar många kunder är Lindex, Stadium outlet, Kappahl, H&M, Kicks och Dressman.

Här shoppar kunderna i en trygg och familjevänlig miljö, bland annat så erbjuds amningsrum och lekpark.

Vi värnar om miljön.
BRE Environmental Assessment Method (BREEAM) är ett av de äldsta miljöcertifieringssystem från Storbritannien. Sweden Green Building Council har anpassat BREEAM till svenska förhållanden. 
Med BREEAM-SE är det möjligt att certifiera byggnader på svenska, enligt svenska regler och standarder, och samtidigt arbeta efter en internationellt erkänd metod. Certifieringens hårda krav gör att man får en fastighet som starkt bidrar till en bättre miljö. Eurostop Arlanda certifierades av BREEAM 2015. 


 
Eurostop Arlanda